Nuestro Penthouse en España3 minutters video præsentation af Calahonda, nu med dansk tale... SLÅ LYDEN TIL!
Det omtalte turisttog kører desværre ikke mere "up the hill" - det har taxa selskaberne fået stoppet!

¡ Hola a nuestros amigos !

Hermed har vi fornøjelsen at præsentere vores ferielejlighed i "CALAHONDA ROYALE",
Mijas Costa, på SOLKYSTEN mellem Fuengirola og Marbella, 500 m. fra stranden. Vi har
ingen planer om at flytte permanent til Spanien - til trods for et behageligt klima og
yderst rimelige priser. Vi vil komme til at savne familien, gode venner, naboer og haven
om sommeren i Mosede! Vi tager derned når vi har tid og lyst - og naturligvis helst, når
BILLETTERNE er billige - som regel udenfor ferieperioder og med afgange midt i ugen.

Der vil ikke blive tale om at leje ud gennem et bureau. Imidlertid synes vi det er synd, at den ikke bliver brugt i de perioder, vi ikke er dernede. Derfor har vi besluttet, at familiemedlemmer, naboer, gode venner og tidligere kollegaer - personer, vi kender godt og stoler på - kan "låne" lejligheden, når den er ledig. Den er beregnet til max. 4 personer plus eventuelt et lille barn (weekend seng forefindes).

Her er en GRUNDPLAN, som viser en stue med aircon, fladskærms TV med spanske kanaler, nu også med en Cromecast installeret, så du ser dansk TV fra din telefon, Blu-ray DVD afspiller, radio og trådløs Wi-Fi til tablet og iPad (at bruge dansk data netværk til telefon er blevet gratis op til et vist antal Gb). Fuldt monteret køkken, 2 soveværelser og 2 badeværelser. Endvidere en stor, sydvendt terrasse foran stuen med spisemøbler, parasol og gasgrill, samt en spindeltrappe op til en 90 m2 stor tagterrasse - med soltag! Endelig kan man tage elevatoren eller trappen ned og gå gennem et velholdt haveanlæg med en legeplads for de mindste - og til en dukkert i den fælles swimmingpool. Man kan også spadsere de 500 m. ned til 'Playa la Luna' og lade sig underholde af STEVE lørdag eftermiddag.

Her i GOOGLE MAPS ser du, at det er ca. en halv times kørsel ad kystvejen A-7 fra Málaga lufthavn.

Hvis du ønsker at se lidt nærmere på disse billeder i ro og mag - klik HER (åbner nyt vindue)

********

Der er utrolig meget at opleve i Andalusien indenfor få timers kørsel. Lejer man bil i Málaga Aeropuerto (man kan jo også køre de 3200 km. fra Danmark i egen bil ) er mulighederne for oplevelser uendelige: Alhambra (bestil billetter hjemmefra HER), Gibraltar, Sevilla, Córdoba, Setenil de las Bodegas, Ronda og Grotterne i Nerja - alt, indenfor få timers kørsel. Oplev også "den hvide by" Mijas Pueblo, kun en halv times kørsel. Lissabon kan klares med en overnatning og en tur på SKI er 2 timer væk i Sierra Nevada! En gratis seværdighed er de fantastiske klippeformationer "Torcal de Antequera", ca 50 km. nord for Málaga. Er man til kunstmuseer er der ét man skal se: Museo PICASSO Málaga.

Snyd ikke jer selv for en aftentur til Marbella, Syskystens mondæne perle!

GOLF elskere skal nærmest bare om i baghaven for at finde "Cabopino Golf Marbella" (se deres hjemmeside HER) - en fantastisk, velholdt og krævende (kuperet) 18 huls bane. F. eks. har hul 3 et fald på 60 m. fra tee-sted til green! Det vrimler med "super"(!) golfbaner inden for få kilometer på spanske Costa del Sol!

Du får pakke-rabat med en booking gennem BRIAN NIELSEN GOLF

Børnene keder sig? Tjek lige disse links: TIVOLIWORLD Benalmádena, Grotterne i NERJA, ZOO Fuengirola, eller lidt længere væk, ADVENTURE PARK Estepona. Hvad med en dukkert i AQUALAND Torremolinos eller i PARQUE AQUATICO MIJAS i Fuengirola? Desværre, ikke alle disse steder har åbent om "vinteren" (fra ca. 1. november til ca. 1. marts). Smølfebyen JUZCAR har naturligvis åbent hele året!

For de mindste (og deres forældre) er Parque la PALOMA i Benanmádena en dejlig oplevelse, hvor høns og kaniner løber frit omkring - og så er der gratis entré! I ser HER, hvordan man finder derhen - og her er en YOUTUBE. Vi har også prøvet Benalmádena TELEFERICO, en svævebane op til en fantastisk udsigt.

Vejret i området kan iøvrigt ses HER og en langtidsprognose HER og ligner jo ikke helt den danske "sommer". På et WEBCAM ser du det aktuelle vejr ved Fuengirola Marina. Til orientering er Córdoba, 120 km. nord for Málaga, Europas varmeste og tørreste by om sommeren og Sevilla er nr. 2.


Saludos cordiales,
Marian y TorkildDET ER DER SKET I LEJLIGHEDEN SIDEN 2012


Er I blevet interessert i at ta' en tur ned i vores lejlighed på Solkysten? - Tjek 2020 KALENDEREN og/eller udfyld kontaktformularen HER med forespørgsel om, hvornår der er noget ledigt. Har I besluttet jer for at besøge Calahonda, er her noget VIGTIG INFORMATION (som kræver et password) med nogle nyttige oplysninger som f. eks. kørselsvejledning og adgangskoder til lejligheds komplekset samt forslag til at komme gennem billeje junglen. Vi håber så, at I har mulighed for at hente nøglen til lejligheden hos os i Mosede så vi, over en kop kaffe, måske kan gi' jer nogle flere tips - TIL EN GOD FERIEOPLEVELSE

Siden opdateret den 30. marts, 2020


TILBAGE TIL TOP
© T. FALSTRUP 2012-20