...og så lidt om flybilletter til Málaga


Jeg har tidligere frarådet at bruge søgemaskinerne, når man leder efter billige flybilletter til Málaga. Imidlertid har et ungt par nu gjort mig opmærksom på, at man, især i højsæsonen, kan drage fordel af de sammenligninger som eksempelvis eller lignende foretager. Her finder man mest fremmede selskaber med mellemlanding i eget land. Vær opmærksom på, at hvis turen tager mere end 5-6 timer er det med overnatning og så er besparelsen jo væk! Nedenstående selskaber er dem, der er interessante til Málaga, når man selvfølgelig foretrækker en direkte flyvning på kun 3½ time...

****

har vi kun gode erfaringer med. De har op til 3 daglige afgange, direkte fra København eller Aalborg til Málaga - og 3½ time går hurtigt med Wi-Fi ombord. Man kan i 11 kilometers højde læse nyheder, spille Wordfeud med vennerne, tjekke emails og gå på netbank med sin laptop, tablet eller en smartphone - uden login kode!
Bjørn Kjos vil naturligvis også gerne tjene penge til en masse nye fly, men hvis man har mulighed for at bruge de billige dage, som regel midt i ugen - og bestiller i god tid, er det rimeligt. Man kan komme retur for ca. 1000.- per person incl. sin kuffert (!) Flyene er de nye Boeing 737-800. Tjek her deres LAVPRISKALENDER, hvor du ser priserne på de enkelte afgange. Book direkte fra denne side ved at markere datoerne, du ønsker at rejse på samt antal personer (der er forhåndsindtastet 2 stk. samt kun direkte). Man giver et par hundrede ekstra for at rejse på et "menneskeligt" tidspunkt (billigst meget tidligt om morgenen, både ud og hjem).


flyver nu dagligt til Málaga fra København, men vær opmærksom på, at de fleste flyvninger er via andre destinationer. De er fulgt med ned men ligger på 2500 - 3000 per person retur i deres lavpriskoncept (udenfor sæson), men så er der også inkluderet fri bagage (23 kg.), sædevalg hjemmefra, 24 timers fortrydelsesret på lavpris billetter uden tab - og en gratis kop kaffe eller te ombord! SAS har også en slags lavpriskalender, som du næsten kommer ind på ved at klikke på logoet. Man flyver stadig med de ældre MD80'ere i Europa men også med Airbus A319.


Lidt udenfor systemet med direkte afgange er SWISS et godt alternativ, prismæssigt, hvis man ikke har noget imod at ha' en MELLEMLANDING i Zürich. Turen tager totalt mellem 5 og 6 timer og i højsæsonen er der mange penge at spare, da de har næsten ens priser året rundt, hvor de direkte selskaber forhøjer priserne i sommersæsonen, da Costa del Sol jo er en typisk sommerferie destination.


flyver også direkte fra København til Málaga og de er godt nok billige! I foråret kan man komme retur for mellem 1200 og 1500 kr. per person. De har også en LAVPRISKALENDER på engelsk og priserne er i Euro. Husk at tjekke, at der ikke står "1 stop" (via Barcelona) ud for prisen, med mindre en mellemlanding er OK. Bestiller man 3 måneder før afgang kommer man retur for en meget rimelig penge! Vueling er et spansk selskab ejet af Iberia og flyver med Airbus A320 på alle ruter. Se en video HER .


NYHED!...flyver nu direkte fra KØBENHAVN til Málaga men naturligvis stadig fra
Billund. Prisen svinger mellem kr. 1200.- og 2500.- retur per person - afhængig af ugedag, og naturligvis årstiden, man vælger at flyve på... meget billig uden for sæson men næsten på linje med de andre selskaber i sommermånederne. Ryanair flyver udelukkende med de nye Boeing 737-800 fly (dog en lidt skrabet model - sæderyggene kan ikke lægges tilbage og ingen Wi-Fi som hos Norwegian!) og så sælger de skrabelodder!


****

Forplejningen i flyene er gennemgående ringe. Vi anbefaler at købe sandwichen eller baguetten i f.eks. LAGKAGEHUSET i Københavns Lufthavn eller i en café i Billund. I Málaga Lufthavn ligger CAFFÈ di FIORE med et udvalg af lækre, friskbagte baguettes til hjemturen (eller med til lejligheden, når man ankommer). Den er beliggende ved udgangene D 42-46, hvor Norwegian og Ryanair ofte er parkeret. Alkohol, som f.eks. de små flasker vin eller øl fra Taxfree i lufthavnen, må ikke konsumeres i flyet.


Denne side opdateret i December, 2018
Torkild Falstrup


© T. FALSTRUP 2012-16

TILBAGE TIL TOP